• Yenibosna Merkez Mah. Güneşli Yolu Cd. İkebana Evleri H Blok Kat:1 Daire 18 Bahçelievler / Yenibosna İSTANBUL

Epilasyon sancaktepe 19. mahalle

Epilasyon sancaktepe 19. mahalle,

Lazer epilasyon yöntemi vücudun her bölgesine rahatça uygulanir. Diger epilasyon türleriyle kiyaslandiginda islem çok kisa sürmekte ve epilasyonun ardindan hastalara herhangi bir kisitlama yapilmamaktadir (Denize girmemek, dus almamak vs.) Lazer epilasyonun tam anlamiyla basariya ulasmasikisiden kisiye degismektedir. Nispeten beyaz tenli ve daha koyu renk tüylere sahip olanlar, esmer ve açik renk tüyleri olan kisilere oranlaçok daha kisa sürede istenilen sonuca varabilirler.

Uygulanan tedavinin süresini kisaltmak için, hastalarin seans aralarinda yinelenen tüylere cimbiz, agda, ip gibi yöntemlerle kesme islemi uygulamamalari gerekir.

Lazer yöntemi, ciltte kalici bir iz birakmaz. Islemin ardindan uygulama yapilan bölgede çok hafif bir pembelesme olmasi sikça görülen bir durumdur. Bu renk degisikligi üç-bes dakikadan birkaç saate kadar uzayabilir. Bu hafif pembelesmenin disinda ciltte herhangi bir etki gözlenmemektedir.

Hamilelik ve emzirme dönemlerinde lazer ile ara verilmesi önerilir. Lazer epilasyonyaptirmayi düsünen kisilerin baslica dikkat edecekleri nokta, tedavi süresince epilasyon yapilacak olan bölgenin bronzlasmasini minimuma indirmektir.

Bunun sebebi, bronz tene yapilan lazer isleminde lazer dozunun çok düsük tutulmasi gerektigidir. Bu düsük doz da tedavi etkinligini azaltan bir faktör olarak göze çarpar. Oldukça güvenli, pratik ve agrisiz olan bu yöntemde diger yöntemlerdeki enfeksiyon riskinden kesinlikle söz edilmez.

Aslinda pek eskiolmayan bir yöntem olmakla birlikte, bugüne kadar yapilmis arastirmalar, lazer tedavisinin hiçbir yan etki ve kalici zarar meydana getirmedigini göstermektedir.

Çalıştığımız Markalar